Beskrivelse
Ansjos creme, Sous le Soleil, er god på et stykke friskbagt eller ristet brød og på pizza. Det uden tvivl vække begejstring, hvis der serveres små appetitvækkere eller snacks til gæsterne, det kan tage den værste sult inden i sætter jer til bordet. Eller brug den til tapas, kartofler, pasta, æggekage, snegle, laks m.m
Sous le Soleil blev etableret i januar 2006 af Patrick AIME. Det var da Patrick gik rundt på et marked i Saint Remy de Provence for 117ende gang han besluttede sig for at etablere Sous le Soleil.
Han havde gennem tiden smagt mange af de provencalske herligheder, og mente at de godt kunne blive endnu bedre, for i hans familie havde de gennem tiden lavet deres egne produkter med mere intensitet i smagen.
Han rejser rundt fra marked til marked, som er hans udstillings vindue og sælger her sine produkter. Vi fandt ham for flere år siden på de lokale marked i Bedoin. Han var ikke interesseret i salg til udlandet, men sommeren 2014, fik ham overtalt. Vi kan nu stolt tilbyde vores kunder en række af hans produkter af en sjælden høj kvalitet.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.